El Mollerussa no dóna opció

El Mollerussa va deixar a la cuneta un Balaguer que només ha marcat un gol en els dos partits.MAGDALENA ALTISENT

El Mollerussa va accedir ahir a semifinals de la Copa Lleida al tornar a guanyar el Balaguer, aquesta vegada amb golejada inclosa (4-1). Després del 0-2 de l’anada, els del Pla tenien l’eliminatòria més que encarrilada, i van optar per sentenciar-la a l’inici del partit. Pocurull es va encarregar d’avançar els blanc-i-blaus i poc després Cervelló va marcar el segon gol per al Mollerussa, deixant l’eliminatòria decidida. Tanmateix, el Balaguer no va abaixar mai els braços i malgrat el 2-0 va continuar insistint en atac, i va aconseguir retallar diferències als 23 minuts amb el 2-1 de Galcerán.

A la segona meitat es van anivellar les forces i el Balaguer va continuar donant emoció a l’eliminatòria. Però en els minuts finals va ser quan el Mollerussa va plasmar la seua superior efectivitat de cara a barraca. A 17 minuts per al final, Surroca, que havia entrat feia ben poc al camp, va ser l’encarregat de marcar el 3-1. Muñoz, un altre dels jugadors que havien ingressat a la segona meitat, es va encarregar de tancar la golejada amb el quart.