SEGRE

FUTBOL SEGONA CATALANA

Aspirant a aconseguir l'ascens

CF Linyola. El conjunt del Pla manté el bloc de la temporada passada, en la qual va acabar tercer, per assolir un objectiu històric per a l’entitat, l’ascens a Primera Catalana

El Linyola tornarà a sortir com un dels favorits per ser a la lluita per l’ascens a Primera Catalana.

El Linyola tornarà a sortir com un dels favorits per ser a la lluita per l’ascens a Primera Catalana.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El CF Linyola afrontarà una de les temporades més ambicioses de la seua història, després de quedar-se el curs anterior a les portes del play-off d’ascens a Primera Catalana. La tercera posició, que ja va aconseguir el 2011, fa que l’equip del Pla surti com un dels favorits a aconseguir un objectiu il·lusionant mantenint el bloc que va sumar vint victòries durant la passada temporada, en què a més només va caure dos vegades com a local. Joan Balcells, que repeteix com a tècnic de la primera plantilla, ha aconseguit la continuïtat de divuit futbolistes i ha reforçat algunes parcel·les del camp amb jugadors joves i amb projecció en la categoria. D’aquesta forma, Domènec Caus arriba com un dels porters després del seu pas pel Castellserà, i a la defensa serà novetat Eric Monter, procedent del Tàrrega.

Al centre del camp, el Linyola ha incorporat Oriol Tribó, que la temporada passada va jugar al Mollerussa, i Jordi Rosell, que arriba del futbol base del Bordeta. A la punta d’atac, els blanc-i-rojos tornaran a comptar amb un dels jugadors més determinants de la categoria, Alpha Barry, que el curs anterior va acabar fent 22 gols. Els del Pla han començat demostrar la seua condició de favorits després d’eliminar l’Alpicat a la Copa Lleida.

tracking