SEGRE

HANDBOL DIVISIÓ D?HONOR PLATA

Precup i Pop tornen a l'Associació

Les dos tornen després de les seues maternitats || Són dos de les cinc cares noves d’un equip que ja s’entrena

L’equip que dirigeix Vujasinovic va començar ahir a entrenar-se a l’Onze de Setembre.

L’equip que dirigeix Vujasinovic va començar ahir a entrenar-se a l’Onze de Setembre.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació Lleidatana d’Handbol va començar a preparar ahir una nova temporada a la Divisió d’Honor Plata, l’avantsala de la màxima categoria de l’handbol femení, que afrontarà amb l’objectiu d’evitar un descens que a les dos últimes campanyes ha eludit als despatxos. L’equip, que per vuitè any dirigirà Miroslav Vujasinovic, ha guanyat en experiència amb la tornada de quatre exjugadores, especialment les dos grans referents, Emma Precup i Irina Pop, que tornen a les pistes després de la seua segona maternitat. També tornen la portera Mariama Kora i l’extrem dret Iris Bernis, que han estat dos anys sense jugar per motius professionals i d’estudis, respectivament. La cinquena incorporació és la lleidatana Laia Díaz, que arriba procedent de l’Agramunt.

Totes elles vénen a cobrir les baixes de Júlia Calduch, que ha fitxat pel Sant Vicenç; Olga Pena, que recala a l’OAR Gràcia, i Lorena Hernández i Imma Soto, que deixen de jugar. Continuen de la temporada passada Ari Tanghetti, Blanca Martínez, Clara Farràs, Jenny Nana, Mar Vujasinovic, Maria Mayol, Marina Graell, Mireia Ribalta, Tais Bernis i Vicky Alférez.

L’equip disputarà el primer amistós aquest diumenge amb el BM Colores, de la seua mateixa Lliga

Vujasinovic va reconèixer que “tenim un equip més compensat que l’any passat i amb més potencial amb la tornada d’Emma [Precup] i Irina [Pop]. Serem més competitius”, va dir. L’Associació jugarà el primer amistós aquest diumenge a Saragossa amb el BM Colores, l’1 de setembre visitarà el Sant Joan i el dia 2 el Mataró. El 8 arrancarà la Lliga Catalana a la pista del Sant Boi i el dia 9 jugarà un triangular a Lleida amb el Sant Quirze i el Colores.

tracking