SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Messi deixa la selecció

El seleccionador no ha aconseguit convèncer-lo per disputar els amistosos d’aquest any || Argentina ha de jugar amb Guatemala, Colòmbia i Brasil

Arturo Vidal, Lenglet, Arthur i Malcom posa amb el Trofeu Joan Gamper, que avui disputaran a la que serà la presentació de l’equip.

Arturo Vidal, Lenglet, Arthur i Malcom posa amb el Trofeu Joan Gamper, que avui disputaran a la que serà la presentació de l’equip.FC BARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A l’Argentina donen per fet que Leo Messi deixarà momentàniament la selecció albiceleste. Segons TNT Sports, el crac blaugrana i el seleccionador interí Lionel Scaloni han acordat que aquest any no el convocaran per a cap partit amistós. Després d’un complicat Mundial, en el qual l’equip va donar una mala imatge i va quedar eliminat per França als vuitens de final, i de la marxa de Sampaoli, Scaloni ha assumit el càrrec d’entrenador interí. La seua principal missió era convèncer Leo que seguís amb l’albiceleste, però de moment no ha aconseguit que el blaugrana accedeixi a ser convocat per disputar els partits que Argentina té programats per al mes de setembre contra Guatemala i Colòmbia.

Malgrat que ha mantingut diverses converses, Messi hauria pres la decisió d’apartar-se del combinat nacional i centrar-se en el FC Barcelona, amb la intenció d’aclarir el cap i reposar-se del Mundial. No obstant, l’Associació del Futbol Argentí encara no ha emès cap comunicat en què confirmi la decisió de Leo.

El Sassuolo italià ofereix dotze milions pel brasiler i el Schalke alemany arriba als quinze

D’aquesta manera, Leo Messi es perdrà els partits amistosos que disputarà l’albiceleste contra Guatemala a Los Angeles el pròxim dia 7 de setembre i Colòmbia a Nova York el proper 11 de setembre. A més a més, també serà baixa per a l’encontre que Argentina disputarà amb Brasil aquest pròxim mes d’octubre.

D’altra banda, el FC Barcelona està a prop de tancar una altra suculenta venda, aquesta vegada de Marlon Santos. El brasiler va suscitar l’interès del Sunderland i West Ham i, finalment, va poder anar-se’n al Newcastle cedit però l’operació va caure a última hora ja que no va poder aconseguir el permís de treball.

La nova oferta que ha arribat al Barça per Marlon és la del

Schalke

alemany, que podria haver ofert quinze milions d’euros, tres milions més dels que està disposat a abonar el Sassuolo italià, que ja tindria un acord amb el club blaugrana.

tracking