EPIGRAF1 EPIGRAF 2G (AIXÒ NO ÉS UN AVANTÍTOL)

El Mollerussa suma un nou triomf en la pretemporada

Una acció de l’amistós que van jugar ahir el Torregrossa i el Mollerussa.

Una acció de l’amistós que van jugar ahir el Torregrossa i el Mollerussa.JOAN GÓMEZ

El Mollerussa continua avançant amb pas ferm aquesta pretemporada en la seua posada a punt per afrontar la Lliga a Primera catalana. Ahir va aconseguir una nova victòria a l’imposar-se per 0-6 a Torregrossa, en un matx en el qual només va poder certificar la golejada en els últims deu minuts. Al descans es va arribar amb 0-2.

Delgado només va necessitar dos minuts per posar al davant el Mollerussa al marcador i al minut 15 era Muñoz el que col·locava el 0-2. El Torregrossa no es va descompondre en cap moment i es va defensar amb ordre, amb la qual cosa al descans el marcador continuava amb aquest mateix resultat, 0-2.

A la segona, el Mollerussa va acabar imposant la seua millor condició física per golejar el Torregrossa en els minuts finals. Clivillé va marcar el 0-3 en el minut 79 i el 0-4 al 81. A tres del final, al 87’, Cervelló marcava el 0-5 i el partit el va tancar Clivillé, que va firmar un hat-trick, a l’anotar el definitiu 0-6 en l’últim minut.