SEGRE

FUTBOL SEGONA CATALANA

En constant creixement

UE Balàfia. Torna a Segona Catalana mantenint la seua filosofia de formació i amb pocs reforços, que aportaran la qualitat necessària per lliurar batalla durant aquesta temporada

El Balàfia manté el bloc de l’equip que va aconseguir l’ascens després de proclamar-se subcampió de Tercera Catalana.

El Balàfia manté el bloc de l’equip que va aconseguir l’ascens després de proclamar-se subcampió de Tercera Catalana.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Unió Esportiva Balàfia torna a Segona Catalana mantenint el seu caràcter formatiu, donant l’oportunitat als jugadors que surten de la base, i amb petits retocs a la plantilla per dotar de qualitat un equip que farà parlar. Òscar Padilla afrontarà la tercera campanya al capdavant dels verd-i-blancs, que van ser subcampions de Tercera Catalana i mantenen tretze futbolistes respecte al curs passat.

Els reforços, com a les temporades passades, són majoritàriament del planter que acaben l’etapa juvenil, com és el cas de Carles Xuclà, Roger Melero, Rubén González, Marc Soler i Manel Lozano. A més, el Balàfia ha aconseguit els serveis de jugadors amb experiència en categories superiors, com Aitor Fernández i Juanan Baiget, procedent de l’Alpicat; i Marc Hortal, Iván Romero i Héctor Badia, de l’EFAC.

Durant aquesta pretemporada, els jugadors verd-i-blancs ja han donat mostres de les seues possibilitats, encara que no es marquen un objectiu més enllà d’aconseguir la permanència per continuar donant sortida als de la base a una categoria tan competitiva com la Segona Catalana. La primera prova de foc del curs serà el pròxim 2 de setembre, en el seu debut davant un dels equips clàssics, l’Artesa de Segre.

tracking