FUTBOL SALA PRETEMPORADA

Lo Caragol cau amb el Santa Coloma a la presentació davant de l'afició

Jugadors del Futsal Lleida Restaurant Lo Caragol, ahir a la presentació a l’Onze de Setembre.LO CARAGOL

El Futsal Lleida Restaurant Lo Caragol va elegir ahir un rival de la màxima categoria del futbol sala estatal, l’Industrias Santa Coloma, per fer la presentació davant de l’afició, en una temporada històrica en què l’equip debutarà a Segona divisió B.

El Santa Coloma va imposar la seua categoria superior i va vèncer per 1-11, però Lo Caragol va mostrar un bon nivell i va crear diverses ocasions de gol. Al descans els barcelonins ja guanyaven per 0-6, mentre que el parcial de la segona part va ser d’1-5.

Per a Lo Caragol el d’ahir va ser el tercer partit amistós de la pretemporada (dos victòries contra el Casp) i tornaran a jugar dissabte a Salou.