SEGRE

FUTBOL SEGONA CATALANA

Buscant l'estabilitat

UE Guissona. Nou projecte del club de la Segarra a la Lliga, amb què vol consolidar-se esportivament, potenciar la seua economia i donar sortida als jugadors formats al planter

El Guissona comptarà amb jugadors del filial i juvenil per a una temporada exigent a Segona Catalana.

El Guissona comptarà amb jugadors del filial i juvenil per a una temporada exigent a Segona Catalana.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La UE Guissona vol fer un pas més en el seu creixement durant aquesta temporada i consolidar l’equip amateur a Segona Catalana i també al filial, dotant el club d’una estabilitat econòmica i promocionant els joves valors del planter. El conjunt de la Segarra compleix la desena temporada seguida a la categoria, després de descendir des de la desapareguda Preferent, i espera poder millorar l’onzè lloc del curs anterior, en el qual no va trobar la regularitat.

El tècnic Ton Mayor tornarà a ser l’encarregat d’entrenar un equip que comptarà amb alguns reforços necessaris amb què apuntalar totes les parcel·les al camp. Només segueixen vuit jugadors de la passada temporada i el club ha apostat per la promoció d’alguns joves valors com Gerard Sánchez, del juvenil, i Iulian Florica, del filial. A la porteria, una altra de les novetats serà Nil Delgado, procedent del Tàrrega, des d’on arriba també el defensa Silvio Leculeanu.

David Puig, del Bellpuig; Said Embarek, del San Fernando; Malick Ongue, del Mallorca; Pablo Bernal, del Balaguer; i Eric Merchán, de l’Igualada, completen el nombre de reforços de cara a la pròxima campanya, que el Guissona estrena el 2 de setembre visitant el camp del Vallfogona.

tracking