SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Partits de la Lliga als EUA

Acord per a la disputa de partits oficials d’aquesta temporada, amb Barça i Madrid com un dels equips || L’AFE i aficionats diuen que és “inadmissible” i que “només beneficia la Lliga”

Els jugadors del Barça es van exercitar ahir per preparar el partit de demà davant de l’Alabès.

Els jugadors del Barça es van exercitar ahir per preparar el partit de demà davant de l’Alabès.FCBARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Estats Units acolliran partits oficials de la Lliga aquesta temporada, després de l’acord assolit entre l’associació i la multinacional Relevent, que pretén impulsar el futbol a Amèrica del Nord. L’anomenada Lliga North America, una associació empresarial a 15 anys i participada al 50 per cent, serà el representant de la Lliga als Estats Units i el Canadà, i preveu que la disputa del partit sigui com més aviat millor, aquesta mateixa temporada 2018-19 amb el Barça o el Madrid com a protagonistes.

“Estem bolcats a fomentar la passió pel futbol arreu del món. Aquest revolucionari acord donarà un impuls fonamental a la popularitat d’aquest esport als EUA i el Canadà”, va destacar ahir el president de la Lliga, Javier Tebas. “Aquesta extraordinària aliança d’empreses és el següent gran pas en la creixent popularitat del futbol a Amèrica del Nord. Aquesta relació única crearà noves oportunitats perquè milions d’aficionats nord-americans experimentin el futbol més apassionat, emocionant i de més alt nivell del món”, va dir el president i propietari de Relevent, Stephen Ross.

El jugador blaugrana no es va exercitar ahir i va viatjar a Orlando per assistir a la reunió de l’ITF

L’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) va expressar ahir la seua més “enèrgica protesta” per l’acord, ja que “prescindeix de l’opinió dels futbolistes i els compromet en accions que només la beneficien a ella, sense importar la salut i els riscos dels jugadors i molt menys el sentiment de les masses socials dels clubs, als quals s’obligarà a competir en territori nord-americà un cop per temporada”. La Federació d’Accionistes i Socis del Futbol Espanyol (FASFE) va titllar d’“inadmissible” l’acord i va anunciar que emprendran accions per protestar-hi en contra.

tracking