FUTBOL SEGONA DIVISIÓ FEMENINA

Victòria amb bon joc

El Pardinyes derrota per 2-0 l’Igualada en el segon amistós de pretemporada

Una acció de l’amistós de pretemporada que van disputar ahir el Pardinyes i l’Igualada.ITMAR FABREGAT

El Pardinyes va superar ahir per 2-0 l’Igualada, en el segon amistós de pretemporada per a l’equip que aquesta campanya dirigeix Vidal Agné, que continua preparant la nova etapa en la Segona divisió femenina. L’equip lleidatà es va imposar amb bon joc en un partit de domini local, però que no es va resoldre fins a la segona meitat.

Les lleidatanes, que van estrenar el calendari d’amistosos el cap de setmana passat amb una derrota amb l’Osasuna (0-1), van mostrar ahir una bona cara malgrat que comptaven amb diverses baixes, que Vidal Agné va suplir donant minuts a jugadores del Juvenil. El Pardinyes va prendre el comandament del duel des dels primers minuts, dominant la pilota i sense a penes donar concessions a les rivals.

De fet, l’Igualada va tenir poca arribada i tot just un parell d’ocasions clares, mentre que l’equip local va disposar de diverses oportunitats per marcar, però van topar amb la gran actuació de la portera visitant, Noelia García. Tot i el domini i les oportunitats del Pardinyes, es va arribar al descans amb el resultat inicial, 0-0.

A la segona part, el Pardinyes va afegir al domini del partit l’encert davant la porteria rival. Així, Laura Abad va marcar l’1-0 al minut 67, i al seu torn Àlex col·locava el definitiu 2-0 al minut 88. Segon amistós del Pardinyes i primera victòria de la pretemporada, després d’un matx en què les jugadores que entrena Vidal Agné van deixar molt bones sensacions.