El Girona no pot fer res contra el Valladolid en l’estrena de Lliga

Els blanc-i-rojos van ser incapaços de plasmar la seua superioritat

El gironí Portu lamenta una de les ocasions malgastades.

El gironí Portu lamenta una de les ocasions malgastades.EFE

El Girona d’Eusebio i el Valladolid van empatar a zero a Montilivi, en el partit que va obrir el teló de la 88 edició de la Lliga. Els futbolistes blanc-i-rojos van ser molt superiors al rival, però no van poder trencar l’empat i els val·lisoletans van aconseguir un punt molt valuós per començar la nova etapa a la màxima categoria. Encomanats al talent dels futbolistes amb més habilitat de l’equip –Àlex Granell, Aleix García i Borja García–, el conjunt gironí va tancar el rival i va tenir fins a cinc oportunitats per avançar-se a la primera meitat, però ni Portu, ni Stuani, ni Granell, ni Aleix, ni Borja no van estar encertats. El domini del Girona va prosseguir després del descans.

El conjunt visitant va intentar atansar-se més a l’arc de Bono a la segona meitat, però va ser incapaç de superar els dos centrals blanc-i-rojos, Juanpe i Espinosa. Tan incapaç com ho va ser el Girona a l’hora d’intentar traslladar la seua indiscutible superioritat del terreny de joc a l’electrònic d’un Montilivi que va poder presenciar el debut amb l’elàstica blanc-i-roja de Patrick Roberts, que s’ha convertit en l’última incorporació del quadre local a l’arribar cedit pel Manchester City. Els gironins van disposar de l’ocasió més clara del partit al minut 65, però el tret creuat de l’uruguaià Stuani se’n va anar vorejant el pal esquerre de la porteria de Masip. Finalment, malgrat la superioritat del Girona, els dos conjunts, dos dels més humils de la Primera, van acabar repartint-se els punts.

Per la seua banda, a l’altre encontre que es va disputar ahir, el Betis es va estavellar davant del Llevant (0-3). A Segona divisió, el Cadis va vèncer 1-0 l’Almeria i Albacete i Deportivo van empatar (1-1) .