SEGRE

FUTBOL PRETEMPORADA

El Lleida B guanya el Trofeu Antonio Alcubierre

Venç el Fraga i empata amb Montsó

Els jugadors del Lleida B posen amb el trofeu, ahir a Montsó.

Els jugadors del Lleida B posen amb el trofeu, ahir a Montsó.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida B es va adjudicar ahir el Triangular Antonio Alcubierre, disputat a Montsó, en el seu camí per preparar aquesta nova temporada a la Primera Catalana. L’equip que entrena aquesta temporada Jordi López Mena va superar al primer partit el Fraga per 1-0, amb gol d’Adrià Gené, mentre que amb el Montsó va empatar 0-0. Com que Montsó i Fraga també van empatar, en aquest cas 1-1, el filial del Lleida va ser el que va sumar més punts, 4, i es va adjudicar el trofeu. L’equip organitzador, el Montsó, va quedar segon amb dos punts, i per la seua banda el Fraga, amb un punt, va tancar la classificació.

També va jugar ahir un amistós el Juvenil del Lleida, de Divisió d’Honor, que aquesta temporada dirigeix Miki Massana. L’equip es va imposar per 1-2 a l’Alcarràs.

D’altra banda, un altre dels equips lleidatans de la Primera Catalana, la UE Tàrrega, afronta aquesta tarda un nou partit de preparació. Serà a partir de les 19.00 hores al municipal Joan Capdevila i tenint com a rival el Lleida Juvenil, que fa doblet aquest cap de setmana. El Tàrrega ha decidit que per a aquest partit l’entrada sigui gratuïta.

tracking