La Reial Societat remunta el gol de Gerard Moreno i guanya a Vila-real

Jugadors de la Reial Societat celebren un dels gols.

Jugadors de la Reial Societat celebren un dels gols.EFE

Dos errors defensius, un de Funes Mori i un altre d’Álvaro, van donar a la Reial Societat la victòria 1-2 a La Ceràmica davant del Vila-real en un partit de forces anivellades, en el qual els visitants es van recuperar de l’1-0 i van remuntar el marcador en un duel molt pràctic.

El bon inici del Vila-real, reflectit en l’1-0, no va tenir continuïtat davant d’un rival que va aprofitar la seua primera oportunitat per empatar, que després va xifrar les seues possibilitats en les accions a pilota aturada i que va ser capaç de fer el segon malgrat no dominar contra els locals.

El partit va començar amb un lleuger domini de la Reial fins que als quinze minuts una acció individual de Gerard Moreno va acabar amb l’1-0. Després del gol que va obrir la Lliga a La Ceràmica, el partit va entrar en una fase d’igualtat i encara que la Reial no es mostrava perillosa, va empatar a cinc minuts del descans per emportar-se els tres punts amb el gol de Juanmi al minut 71.