Massoteres corona Eva Hernández i Sancho Ayala

La Lliga Ponent reprèn l’activitat amb la tercera edició de la Cursa del Gos || La prova va reunir un centenar d’atletes

Alguns dels atletes que van prendre part a la tercera edició de la Cursa del Gos de Massoteres.ITER5

Eva Hernández i Sancho Ayala van ser els guanyadors de la tercera edició de la Cursa del Gos de Massoteres, amb la qual la Lliga Ponent torna a l’activitat després de l’aturada estiuenca. La prova, que s’ha incorporat enguany a la Lliga, va reunir un centenar de participants en les dos propostes, la carrera de deu quilòmetres i una caminada de sis, en la qual es podia participar amb mascotes.

En categoria femenina, Eva Hernández, de la CE Guissonenc, va ser la més ràpida i va completar el recorregut en un temps de 48 minuts i 47 segons. La van acompanyar al podi Núria Alcántara, del CA Borges, que va parar el crono en 51.52 i Montserrat Magallón, independent, que va fer 53.49.

En categoria masculina la victòria va correspondre a Sancho Ayala, del club Fondistes Solsonès, que es va imposar amb un temps de 38 minuts i 32 segons. El segon lloc va ser per a Gerard Cabestany, independent, que en va creuar la línia de meta tan sols tretze segons més tard, amb un crono de 38.45. El tercer lloc va ser per a Jaume Nogués, de la CE Guissonenc, amb un temps de 40.33.

La pròxima cita de la Lliga Ponent serà el 2 de setembre, amb la disputa a Albesa de la Cursa de la Cordera, 40 Memorial Josep Fontanet, una de les més antigues de Catalunya.