Mollerussa-Borges, la final

Els del Pla van complir els pronòstics i van superar el Linyola, l’únic equip de Segona Catalana a semis || Els de les Garrigues van donar la sorpresa i van guanyar l’EFAC a domicili

L’EFAC es va veure sorprès pel ‘punch’ del Borges, que es va guanyar a domicili un lloc a la final.ITMAR FABREGAT

El Mollerussa, que va golejar el Linyola per 3-0, i el Borges, que va guanyar a domicili l’EFAC Almacelles (1-2), disputaran la gran final de la segona edició de la Copa Lleida de futbol aficionat, que es jugarà possiblement divendres que ve al Complex El Segrià de Torrefarrera.

El duel més equilibrat era el que es jugava a Almacelles, en què l’EFAC sortia amb avantatge davant d’un modernitzat Borges. Els locals van dominar més a la primera meitat, però sense crear gaires ocasions i, les que van tenir les va anul·lar el col·legiat, com dos gols de Montoy i Juclà que l’àrbitre assistent va donar com a fora de joc. El Borges també va tenir-ne, però Aitor Serrano va xutar massa alt davant de la sortida del porter Chiné.

El matx va començar a decantar-se al primer minut de la represa, quan Torné va batre Jordi Chiné. Radulovic va moure fitxa i va posar en joc Enric Bosch, i l’ex del Lleida va estar a prop de l’empat. Però de l’1-1 es va passar al 0-2, obra d’Aleix Llobet de falta directa (84’). El mateix jugador va avivar el duel al marcar en pròpia porteria quan intentava intentar rebutjar una pilota (1-2). Quedaven sis minuts i l’EFAC ho va intentar, però el porter Xammar va evitar la pròrroga en un tret de Bosch.

Una mica més còmoda va ser la classificació del Mollerussa, que va demostrar la diferència de categoria davant el Linyola, l’únic equip de Segona Catalana que quedava en lliça. Tot i així, no va ser un rival fàcil. A la primera part es va tancar a la seua àrea i va dificultar molt la zona de creació del Mollerussa, que tot just va gaudir d’ocasions més enllà del penal per unes mans clares d’un defensor del Linyola dins de l’àrea, que Putxi va transformar (1-0) al minut 19. L’avantatge va donar tranquil·litat a l’equip local, que va començar a tenir alguna oportunitat, però no va ser fins als últims deu minuts quan va aconseguir trencar el partit. Un gol de Raya i un altre de Clivillé, dos jugadors de refresc, van acabar sentenciant el bitllet per a la final.