SEGRE

HOQUEI OK LLIGA

Enric Duch: “A Europa hem d'anar sí o sí”

El president del Llista diu que no renunciaran a la CERS pel patrocinador

Maxi Oruste sosté la samarreta del Llista entre Enric Duch i Albert Folguera.

Maxi Oruste sosté la samarreta del Llista entre Enric Duch i Albert Folguera.JCMC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Llista no renunciarà a competir a Europa tot i en el cas que no aconsegueixi un patrocinador principal. Així ho va assegurar ahir el president del club, Enric Duch, durant la presentació del jugador argentí Maxi Oruste (vegeu el desglossament), que ha firmat per dos temporades i que ja es va entrenar dilluns amb l’equip, en la primera sessió de treball de la pretemporada.

“A Europa hem d’anar sí o sí”, va afirmar el president. “Hi estem treballant, però està clar que de cara a la plantilla no hi podem renunciar. Ni per la ciutat, ni pel club ni per honra”, va afegir, per recordar tot seguit que el club és l’actual campió de la Copa CERS.

“És cert que trobar patrocinador està costant més del que pensàvem. No demanem una quantitat desorbitada i plantegem diferents fórmules, però sí que està costant trobar patrocinador”, va admetre.

Va afegir que, després d’una temporada triomfal “ara se’ns presenta una temporada apassionant en la qual la podem fer ben grossa. Oferim un bon producte”, va recordar. El president no va descartar que “comencem la Lliga sense patrocinador, però potser el tenim en la segona jornada.

Hi estem treballant molt fort i crec que ho aconseguirem”. Va lamentar que la falta a Espanya d’una llei de mecenatge, com sí que hi ha en altres països, suposa un problema. També va tenir paraules d’agraïment per a Andreu Pi, president del Grup ICG, l’anterior espònsor, perquè “sense la seua ajuda avui no estaríem aquí. Ens van ajudar molt”.

Oruste: “Sóc un jugador diferent de Darío Giménez”

El nou jugador del Lleida Llista, l’argentí Maxi Oruste, no vol que se’l compari amb el seu compatriota Darío Giménez. “Ell va tenir un pas espectacular aquí però jo sóc un jugador diferent”, va explicar Oruste (San Juan, Argentina, 5-1-1994).

“Em va passar el mateix amb Ferran Formatjé quan vaig arribar a l’Alcoi. Jo sóc un jugador diferent i vinc a aportar la meua part. Sóc més jugador d’equip que individual”, va confessar.

Sap que el llistó és alt per a l’equip però es va mostrar ambiciós. “Venim a provar de superar això, apuntem amunt i lluitarem per superar aquest llistó”, va explicar. Maxi, que ja es va entrenar dilluns amb l’equip, es va mostrar encantat amb els seus nous companys.

“M’havien parlat molt bé del club i del vestidor i m’he trobat el que em van dir.” Es va definir com “un jugador treballador que ajudo l’equip tant defensivament com ofensiva”. Oruste va arribar fa quatre anys al Barcelona, encara que el va cedir a un club italià, on va estar tres temporades i la passada va jugar a l’Alcoi.

tracking