SEGRE

HOQUEI PRIMERA CATALANA

L'Alpicat licita per Marta Vieira per ascendir a Nacional Catalana

La portuguesa, sense equip al deixar Vila-sana

Plantilla de l’Alpicat que va aconseguir l’ascens a Primera Catalana.

Plantilla de l’Alpicat que va aconseguir l’ascens a Primera Catalana.HOQUEI ALPICAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’HC Alpicat vol fer aquesta temporada una decidida aposta per l’hoquei femení, de manera que s’ha marcat com a objectiu que el seu equip sènior ascendeixi a Nacional Catalana. Per a això està licitant pel fitxatge de la internacional portuguesa Marta Vieira, que es troba sense equip després de la seua sortida del Vila-sana, equip amb què va jugar la passada temporada a l’OK Lliga femenina.

“Mantenim el bloc que va aconseguir l’ascens a Segona Catalana i ara busquem algú amb experiència que pugui aportar més qualitat”, explica el president de l’entitat, Ricard Vizcarra. L’Alpicat femení es va estrenar la passada temporada a Segona Catalana i va obtenir l’ascens a Primera com a campiones de grup, a més de guanyar la Copa Catalana de Primera.

Dins d’aquest impuls per l’hoquei femení, el club comptarà per primer cop aquesta temporada amb quatre equips femenins. A més del sènior hi ha el Fem 14, el Fem 12 i el Mini Fem.

El club que presideix Ricard Vizcarra compta aquesta temporada amb quatre equips femenins

Marta Vieira era un dels fitxatges del Vilanova aquesta temporada, després que no continués al Vila-sana, però la pèrdua d’un patrocinador ha fet que el club barceloní renunciï al fitxatge.

Jugadora cotitzada, es troba en aquests moments sense equip, per la qual cosa l’Alpicat vol oferir-li la possibilitat de col·laborar en el seu projecte per impulsar-lo. L’Alpicat, que té l’equip sènior masculí a Primera divisió, compta aquesta temporada amb un pressupost de 90.000 euros, una mica superior al de la passada campanya, que va ser de 85.000, en un exercici que va tancar amb un dèficit de 6.000 euros.

“L’objectiu també és tornar als números positius, de manera que estem en contacte amb possibles patrocinadors.”

tracking