SEGRE

BÀSQUET PRETEMPORADA

Les Borges, Alguaire i Balaguer acolliran partits ACB al setembre

Jugadors d’Estudiantes, en el seu ‘stage’ a la Val d’Aran.

Jugadors d’Estudiantes, en el seu ‘stage’ a la Val d’Aran.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els aficionats lleidatans al bàsquet podran disfrutar, el proper mes de setembre, de tres partits amistosos amb equips ACB a les comarques lleidatanes. A banda del matx que el Barcelona i el Partizan de Belgrad disputaran el dia 12 a les Borges (20.30), Alguaire i Balaguer també seran seus de partits amb equips de la màxima categoria.

A Alguaire jugaran un amistós, el 20 de setembre, el Morabanc Andorra i el Tecnyconta Saragossa (20.00 hores), mentre que a Balaguer s’enfrontaran, el dia 23, el Baxi Manresa, acabat d’ascendir a la màxima categoria del bàsquet estatal, i l’UCAM Múrcia, actual subcampió de la FIBA Cup (12.30 hores).

D’altra banda, la Val d’Aran torna a ser l’escenari triat per fer l’stage de pretemporada. Aquesta setmana es troba allà l’Estudiantes, al qual prendrà el relleu el Kirolbet Baskonia. I el Partizan, rival del Barcelona a les Borges, s’allotjarà a Lleida del 4 al 12 de setembre. Fa vuit anys que la Val d’Aran acull equips de l’ACB, que hi fan allà el seu stage.

Durant el partit a la capital de les Garrigues se sortejarà entre els assistents dos passis per a la Copa del Rei, que es jugarà a Madrid el febrer del 2019. També hi haurà sortejos durant el matx d’Alguaire.

tracking