SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Últim assaig abans de la Lliga

El Lleida rep avui l’Andorra en la segona edició del Trofeu Emili Vicente (20.30) en la presentació davant de l’afició (20.00) || La plantilla es va fer ahir la primera fotografia de grup

Jugadors i membres del cos tècnic del Lleida van posar ahir en la primera fotografia de conjunt de la temporada que comença diumenge.

Jugadors i membres del cos tècnic del Lleida van posar ahir en la primera fotografia de conjunt de la temporada que comença diumenge.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A quatre dies de l’inici de la Lliga, el Lleida farà avui l’últim assaig abans d’afrontar una competició en la qual de nou l’objectiu és la classificació per al play-off d’ascens a la Segona divisió A. L’equip, que entrena Gerard Albadalejo per segona temporada, fa avui la presentació oficial davant de l’afició (20.00) en un acte que tindrà lloc mitja hora abans del partit contra l’Andorra, de Primera Catalana, en el que serà la segona edició del Trofeu Emili Vicente (20.30).

A l’acabament del matx tindrà lloc l’homenatge al que va ser entrenador del club, amb la presència de la seua companya, Antònia Armengol, i els seus fills Joan i Toni. El preu de l’entrada és de 10 euros i la recaptació s’entregarà íntegrament a la família d’Emili, que la destinarà a l’associació benèfica que decideixin. Els socis tenen l’entrada gratuïta.

“On em sento més còmode és amb la pilota i a la zona de tres quarts del camp rival”

La plantilla es va fer ahir la primera fotografia de grup de la temporada. No és l’oficial, perquè el club no la farà fins que es tanqui el termini de fitxatges i hagin conclòs les baixes que encara estan pendents i alguna possible alta.

En qualsevol cas, els aficionats del Lleida tindran avui la possibilitat de conèixer els integrants de la plantilla per a aquesta temporada 2018-19, que seran presentats un per un abans de l’inici del partit davant de l’Andorra. Cal suposar, a més, que l’onze inicial que presentarà Albadalejo, ja que és l’últim assaig abans de debutar a la Lliga, no diferirà gaire del que presentarà diumenge en el seu partit davant del Vila-real B, també al Camp d’Esports.

El Lleida presenta una plantilla molt renovada, en la qual únicament continuen set jugadors del passat exercici. Es tracta de Joel Huertas, Mousa, Álex Albístegui, Noel Carbonell, Leto, Trilles i Juanto Ortuño. Encara segueixen al club Aitor Nuñez, que ahir va posar a la foto de grup, i Manu Molina, que va estar absent, i que concretaran la seua sortida de l’entitat durant aquesta setmana, segons van apuntar fonts del club.

El Lleida ha incorporat 14 jugadors, dels quals cinc són cedits. Aquests són Jaime Almagro, Josep Calavera, Cano, Quintero i Mink Peeters, cedits respectivament pel Saragossa, Barcelona, Mallorca, Chelsea i R. Madrid. La resta d’incorporacions són Marc Martínez, Xemi, Padro Martín, Joan Oriol, César Soriano, Josemi, Pau Torres, Dalmau i Artiles.

Les baixes són Mele, Andriu, Nierga, Valiente, Max Llovera, Jorge Félix, Jordi Martínez, Javi López, Pumar, Eneko Satrustegi, Moustapha i Diego Rivas. Molts canvis en un equip que apunta de nou a l’ascens a Segona divisió A.

Jugadors i membres del cos tècnic del Lleida van posar ahir en la primera fotografia de conjunt de la temporada que comença diumenge.

Jugadors i membres del cos tècnic del Lleida van posar ahir en la primera fotografia de conjunt de la temporada que comença diumenge.ITMAR FABREGAT

tracking