SEGRE

FUTBOL SEGONA CATALANA

Un equip que apunta alt

CE Artesa de Segre. El conjunt de la Noguera aspira a lluitar a la part alta de la classificació, de manera que ha mantingut el bloc afegint pocs fitxatges però de qualitat

Plantilla amb la qual l’Artesa de Segre afronta aquesta nova temporada, en què vol ser un equip ambiciós.

Plantilla amb la qual l’Artesa de Segre afronta aquesta nova temporada, en què vol ser un equip ambiciós.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Artesa de Segre afronta la nova temporada a Segona Catalana amb l’objectiu de millorar la vuitena posició del curs passat i lluitar per estar a la part alta de la classificació.

Compta per a això amb el mateix bloc de la lliga anterior, al qual s’han sumat pocs fitxatges, però de qualitat, com destaca el president del club, Carles Serra, que compleix la cinquena temporada al capdavant de l’entitat.

“S’ha incorporat a l’equip Roger Giribet, que és d’Artesa i que després de deixar el Balaguer no vol retirar-se sense jugar amb nosaltres”, explica, amb relació al centrecampista de 31 anys que en la seua etapa a la Masia va compartir equip amb Messi.

També s’han incorporat al projecte el jove davanter de Ponts Àlex Martín, de 22 anys, i el defensa Adrià Guerris, també de 22 anys, que procedeix de la UE Tàrrega. L’Artesa de Segre compta aquesta temporada amb un jove entrenador, Pau Prior, de 24 anys, nebot del seleccionador de Bèlgica, Robert Martínez, i que espera aconseguir que l’equip faci el salt que desitja en una temporada que afronta amb molta ambició.

L’Artesa de Segre disputarà aquest dissabte un amistós davant del Balaguer, a les 18.30 de la tarda, en el ja clàssic Trofeu de la Fira de Sant Bartomeu.

tracking