SEGRE

DEPORTES

Presentació en família de Lleida Esportiu

El nou Lleida Esportiu dóna a conèixer la plantilla davant de poc més de 300 espectadors || No hi va haver els protocol·laris parlaments i Pau Torres i Noel Carbonell es van endur la millor ovació

La plantilla i el cos tècnic del Lleida Esportiu van posar abans d’iniciar el partit de presentació davant de l’Andorra.

La plantilla i el cos tècnic del Lleida Esportiu van posar abans d’iniciar el partit de presentació davant de l’Andorra.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu 2018-2019 es va presentar davant de prop de tres-cents aficionats, coincidint amb el II Trofeu Emili Vicente, que es va adjudicar al vèncer 4-1 l’Andorra, en una cerimònia prèvia a l’emotiu homenatge al recordat entrenador, que va ser molt breu i en la qual es van trobar a faltar els protocol·laris parlaments del president –que no va estar a la gespa–, l’entrenador i el capità, que aquesta temporada serà, en primera opció, Albístegui amb Pau Torres com a alternativa i Noel com a tercera opció.

En primer lloc va saltar a la gespa el cos tècnic encapçalat pel tècnic Gerard Albadalejo i després els jugadors. El primer a sortir va ser el porter Josemi i l’últim, Albístegui. Un a un van anar apareixent la resta de la plantilla.

Els nous amb Josep Calavera, Fernando Cano, Josimar Quintero, Marc Martínez, Pedro Martín, Joan Oriol, César Soriano, Pau Torres, José Artiles i Albert Dalmau. Els que repeteixen de l’exercici anterior van ser Mousa, Álex Albístegui, Noel Carbonell, Leto i Juanto Ortuño.

Així mateix es van presentar els jugadors que, a causa de les lesions, amb prou feines han jugat aquesta pretemporada com són els casos de Trilles, Jaime Almagro i Mink Peeters. Finalment es van presentar també amb el primer equip els jugadors del filial Alpha, Cheng Hui, Raúl Feher, Adrià Gené, Pau García i Pau Font –encara que aquest últim no va participar en la sessió fotogràfica de dimarts passat.

Aitor Núñez i Manu Molina no van ser presentats i Huertas tampoc va estar al Camp d’Esports

L’ovació més gran per part dels aficionats se la va emportar Pau Torres, que va deixar un gran record en la seua anterior etapa en el club, seguit de Noel Carbonell i del tècnic Gerard Albadalejo, que va ser també fortament aplaudit per part del públic.

Com era d’esperar no van estar presents en l’acte de presentació ni Aitor Núñez ni Manu Molina, als quals s’està buscant una sortida del club. En canvi va constituir tota una sorpresa que no hi fos Joel Huertas –que ha participat en tots els partits de la pretemporada–, a qui, malgrat tenir contracte en vigor, també se li està buscant una sortida al no poder ocupar ja plaça, per edat, de sub-23.

Albert Esteve: “A l’aficionat només li demano que confiï en aquest equip” El president Albert Esteve, que va justificar l’absència de parlaments a la presentació de l’equip al·legant que no es volia restar protagonisme a l’homenatge a Emili Vicente, va assegurar a SEGRE que “l’únic que demano a l’aficionat és que confiï plenament en aquest equip. Crec que aquest any hem confeccionat una gran plantilla amb la qual aspirarem al màxim, que no és cap altra cosa que disputar el play-off i, si podem, aconseguir l’ascens”. Sobre l’absència de Joel Huertas va indicar que “volem que tingui minuts i no està clar que aquí els tingui”.

tracking