SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Rabiot s'atansa al Barça i Rafinha, a un pas d'anar cedit al Betis

El gal rebutja l’oferta del PSG per renovar

Ernesto Valverde encara no té tancada la plantilla.

Ernesto Valverde encara no té tancada la plantilla.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El centrecampista francès Adrien Rabiot ha rebutjat l’última proposta de renovació del PSG, presentada a finals de la setmana passada. Els gals ofereixen al vigent campió del món 7,2 milions d’euros més incentius, proposta que ha declinat el futbolista, segons el portal Paris United, especialitzat en l’actualitat del PSG.

L’esmentat mitjà també assegura que el Barça i Rabiot tenen un acord per uns 10 milions d’euros anuals, quantitat a la qual mira d’atansar-se ara el conjunt gal. A més, el PSG hauria acceptat que, en cas de renovar, el jugador ho faci només per dos anys.

Valverde diu que aquesta temporada li agradaria “mantenir la sensació d’equip” de l’any passat

Mentre es resol el cas Rakitic, el Barça segueix de prop l’evolució de la situació de Rabiot, controlada però alhora carregada d’incertesa. Si el jugador es manté ferm, s’atansarà al Barça, encara que si el PSG es rasca la butxaca tot apunta que el jugador ampliarà el seu vincle amb l’equip gal.

D’altra banda, el centrecampista Rafinha podria anar-se’n cedit al Betis per 1,5 milions d’euros, encara que el tècnic blaugrana Ernesto Valverde és partidari que es quedi. Ernesto Valverde va concedir una entrevista als mitjans del club, recollida per la revista Barça, en la qual afirma que el que li agradaria aquesta temporada és “mantenir la sensació d’equip de l’any passat, admetent el fiasco del dia de la Roma”.

Va assenyalar que creu en l’aposta del planter, “encara que no és tan fàcil”, i assenyala que “volem aspirar a guanyar-ho tot i la millor manera és ser el millor des del primer dia”. A més va reconèixer que “vam tenir un dia horrible a Roma, però a la Champions un error un dia determinat resulta fatal”.

tracking