SEGRE

FUTBOL SEGONA CATALANA

Un clàssic amb molta solidesa

CF l’Albi. El conjunt de les Garrigues tot just ha modificat la plantilla, amb la qual espera tornar a mantenir la categoria i assentar-se com un dels habituals de Segona Catalana

La plantilla de l’Albi promet donar guerra durant la temporada i no conformar-se amb la zona tranquil·la de la classificació.

La plantilla de l’Albi promet donar guerra durant la temporada i no conformar-se amb la zona tranquil·la de la classificació.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF l’Albi mantindrà el bloc de la temporada passada en el que serà el seu vuitè any consecutiu a Segona Catalana. L’equip de les Garrigues, que estarà dirigit de nou per Raúl Fernández, manté com a objectiu la permanència, tot i que els resultats dictaran les pretensions a final del curs, en el qual no descarten ser una de les sorpreses.

Les incorporacions han estat escasses, amb petits retocs en totes les parcel·les del camp, començant per la porteria. Akrouh i Requesens tindran com a company Joan Pijuan, que arriba de Primera Catalana, on ha jugat amb el Borges.

A la zona de defensa, els blaugranes comptaran amb dos joves novetats, ja que Juan José Salazar arriba del Valls amb 21 anys i Oriol Finestra acaba la seua etapa a la base a l’EF les Garrigues.

Al centre del camp, també hi haurà dos novetats: Luis Yeste, que arriba procedent del Valls, i Iban Sánchez, que torna al futbol. L’única parcel·la que no s’ha modificat és la davantera, on la quota de gols continua sent alta, ja que entre Guasch, Bouhamidi, Salat i Yarrouti van anotar 38 gols dels 47 de l’equip la passada temporada.

La primera pedra de toc, la visita al camp del complicat Linyola, està prevista per al 2 de setembre a les 17.00.

tracking