SEGRE

PIRAGÜISME COMPETICIÓ

Craviotto i Toro passen a la final de K2 200 del Mundial

Guanyen la seua sèrie i demà lluitaran pel títol || Tots dos formaran part del K4 500 que afrontarà també demà les eliminatòries

Saül Craviotto i Cristian Toro, en la seua sèrie eliminatòria.

Saül Craviotto i Cristian Toro, en la seua sèrie eliminatòria.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El lleidatà Saül Craviotto i el gallec Cristian Toro es van classificar ahir per a la final de K2 200 metres del Mundial de piragüisme en aigües tranquil·les, que es disputa a Portugal. Craviotto i Toro van firmar el millor temps en la seua sèrie (32.203 segons), al davant de les embarcacions de Sèrbia i Polònia, per la qual cosa van accedir directament a la final de demà sense necessitat de recórrer a les semifinals.

En el còmput general, van firmar el tercer crono de les sèries eliminatòries, darrere de Lituània (32.000) i Hongria (32.070). D’aquesta forma, Craviotto i Toro disputaran demà a les 12.57 la final pel títol, encara que no acabarà aquí la seua participació als Mundials, ja que posteriorment afrontaran les sèries eliminatòries de K4 500 metres al costat de Marcus Walz i Rodrigo Germade.

Els quatre competiran a la segona sèrie, prevista per a les 16.11, així que Craviotto i Toro amb prou feines tindran tres hores de recuperació. Si l’embarcació espanyola aconsegueix imposar-se en la seua eliminatòria es classificarà directament per a la final, que es disputa diumenge a les 13.25.

Si no, el K4 500 es veuria obligat a afrontar també demà unes semifinals en les quals es classificaran per a la final les tres primeres embarcacions, mentre que la resta passarà a una final B.

tracking