FUTBOL PRETEMPORADA

El Tàrrega supera l'Agramunt en un gran duel

Penúltim amistós per als blaugranes

Agramunt i Tàrrega van disputar un entretingut partit en el qual es van veure sis gols.FRANCESC GASULL

El Tàrrega va superar l’Agramunt en un entretingut partit que va quedar pràcticament decidit en els primers compassos, en els quals els visitants es van situar amb un 0-3 gràcies als gols d’Àlex, Ander i Ferran.

L’Agramunt va retallar diferències abans del descans amb un gol de Figuera, però a la segona meitat el Tàrrega va sentenciar amb el quart gol de Jofre, després d’una jugada entre Sylla i Arnau.

Els locals encara van tenir temps de marcar el 2-4 abans d’assolir el temps reglamentari. El Tàrrega jugarà diumenge a les 18.00 el seu últim amistós a Benavent.