SEGRE

FUTBOL COPA LLEIDA

El Borges, campió als penals

Els jugadors del Borges van celebrar amb l’afició el trofeu conquerit.

Els jugadors del Borges van celebrar amb l’afició el trofeu conquerit.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Borges es va proclamar ahir campió de la Copa Lleida després de derrotar el Mollerussa als penals, llançats després que la contesa acabés sense gols. L’equip de Cazorla va començar dominant el xoc, amb el Mollerussa amb problemes per sortir del seu camp, dinàmica que, no obstant, va canviar a partir del minut 20, quan els de Josep Maria Turull van començar a tenir possessió i a entrar en el joc, neutralitzant un Borges que no va poder aprofitar els seus minuts de domini per marcar, malgrat tenir ocasions per mitjà d’Aitor i Guitart. Els del Pla d’Urgell van intentar aproximar-se en diverses ocasions i en el minut 24 van tenir la seua millor ocasió, en un xut d’Edu Raya desviat per poc. Putxi també ho intentaria més tard, sense sort.

La balança, que va començar llavors a equilibrar-se, va continuar igual en el segon temps. Hi va haver, en aquests segons 45 minuts, fases de domini altern però cada vegada amb menys arribades a porteria i amb el joc més equilibrat, encara que el Borges es va quedar aviat amb deu per l’expulsió de Gomis.

El porter va aturar dos llançaments que, sumats a l’encert dels xutadors, van donar el triomf al Borges

Tots dos equips ho van intentar en diverses ocasions enmig d’un equilibri constant, destacant en el Mollerussa les accions de Quini i Marc Grau i en el Borges les de Torné, Soriano i Doblas.

Amb l’empat final, el campió va haver de decidir-se a la tanda de penals. El Borges va anotar tots els seus llançaments i, a més, Xammar es va lluir aturant dos dels xuts del Mollerussa, el d’Edu Raya i el de Clivillé.

Els jugadors del Borges van celebrar amb l’afició el trofeu conquerit.

Els jugadors del Borges van celebrar amb l’afició el trofeu conquerit.AMADO FORROLLA

tracking