SEGRE

FUTBOL OBITUARI

El futbol lleidatà, de dol

Mor després d’una breu malaltia als 46 anys Dani Rodrigo, exfutbolista i impulsor del futbol femení com a tècnic || Va fer història amb l’AEM infantil femení al guanyar una Lliga masculina el 2017

Dani Rodrigo.

Dani Rodrigo.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’exjugador i entrenador de futbol Daniel Rodrigo Lo va morir la matinada d’ahir divendres als 46 anys (al novembre n’hauria complert 47) després d’una malaltia que li va ser detectada a l’abril. Rodrigo va estar al capdavant de l’equip infantil femení de l’AEM, que va fer història la temporada 2016-2017 al guanyar una Lliga en la qual tots els seus rivals eren conjunts masculins. En la seua etapa com a futbolista va arribar a provar de nen pel Reial Madrid i va destacar al Mollerussa jugant en nombrosos equips com Tamarit, Binèfar i Benavent, entre d’altres. També va ser coordinador a l’Atlètic Segre i el Magraners. El funeral tindrà lloc avui, a les 16.00 hores, al tanatori de Lleida.

Apassionat del futbol femení. Aquesta és la frase que va posar Dani en el seu compte de Twitter i amb què se sentia plenament identificat. De fet, pot considerar-se el gran artífex del boom del futbol femení a Lleida i, en especial, en l’AEM.

L’esport lleidatà i el futbol català van mostrar les seues condolences al tanatori i a les xarxes

Vitalista, optimista i sempre amb un etern somriure a la boca. Amb aquests adjectius el definien ahir familiars i amics, la majoria d’ells relacionats amb el futbol que l’havien anat coneixent al llarg de la seua dilatada carrera. També va destacar per participar en molts esdeveniments solidaris com el Ningú Fora de Joc, entre d’altres.

Durant tot el dia d’ahir van ser nombroses les persones que es van atansar al tanatori per donar-li un últim adéu i donar el condol a la seua família, la seua esposa Mar, les seues filles, la seua mare Teresa i els seus germans Tatú (Francesc) i David, que també van fer els seus pinitos com a futbolistes de base i el segon va destacar com a entrenador fins al punt d’arribar a ser seleccionador d’Andorra i actualment director tècnic de l’esmentada Federació.

També van desfilar pel tanatori representants de tots els estaments del futbol lleidatà, que van deixar igualment a les xarxes socials missatges de condolença i record a l’entrenador finat. Clubs de futbol com el Mollerussa, el Lleida, l’Atlètic Segre, l’Escola de Futbol Pinyana, la UE Tàrrega, el Binèfar i el Tamarit, entre altres molts, incloent-hi la secció de futbol femení del Barça, i entitats d’altres esports com el Força Lleida o l’Handbol Pardinyes, així com també el servei d’Esports de la Paeria van deixar a través de les xarxes els seus missatges d’afecte. L’AEM, el seu club en els últims anys, va decidir suspendre tota activitat aquest cap de setmana, inclosos els entrenaments. A més, va ser vestit amb un xandall del club, mentre una gran foto amb el seu rostre sempre somrient presidia el fèretre. L’AEM estudiarà quin homenatge li farà perquè el seu record perduri.

A més, es guardarà un minut de silenci en la seua memòria a la final que enfrontarà a Barça i Espanyol, a partir de les 20.00 hores.

Suspès l’AEM-Pardinyes de Copa Catalunya El partit que havien de disputar aquesta tarda, a les 18.00 hores, l’AEM i el Pardinyes corresponent a la final de consolació de la Copa Catalunya femenina que acull Tàrrega, va ser suspès a causa de la mort de Dani Rodrigo, que va ser entrenador dels dos equips.

Dani Rodrigo.

Dani Rodrigo.SEGRE

tracking