HOQUEI PATINS LLIGA CATALANA

Estrena amb derrota

El Llista perd davant de l’Alcoi en el primer partit de la Lliga Catalana || Els visitants es van mostrar molt més rodats i amb més encert de cara a gol

Maxi Oruste va disputar ahir el seu primer partit amb la samarreta del Lleida Llista.AMADO FORROLLA

El Lleida Llista va caure ahir davant l’Alcoi (1-4) en el seu debut a la Lliga Catalana, en un partit en el qual l’equip d’Albert Folguera va pagar el menor rodatge que els alacantins. Els llistats van tenir infinitat d’ocasions, però no van aconseguir transformar-es, enviant la bola al pal fins en set ocasions.

Els lleidatans es van avançar en el marcador als 7 minuts gràcies a un gol de Roberto di Benedetto, amb un Llista bolcat sobre la porteria de Grau. L’Alcoi va basar el seu joc en els ràpids contraatacs i Llisa va aconseguir igualar el marcador amb l’1-1 als 16 minuts. Malgrat que el Llista continuava tenint bones oportunitats, el porter visitant es va convertir en un dels protagonistes, desbaratant la majoria de les aproximacions dels locals. D’aquesta forma, el domini i el bon joc llistat no es va transformar en un segon gol, sinó que va ser l’l’Alcoi el que va capgirar el marcador amb l’1-2, obra de Mataix, a 5 minuts per al descans.

Després del pas pels vestidors, el guió del matx va continuar amb un Llista elaborant les jugades però sense trobar un forat amb què perforar la porteria visitant. L’Alcoi sí que va aprofitar la majoria de les seues escasses oportunitats i a falta de 8 minuts per al final del partit Cañellas es va encarregar d’augmentar les diferències amb l’1-3. En la recta final, ja amb el Llista abocat sobre la porteria de Grau, l’Alcoi va marcar un quart gol, obra de Domalho, amb el qual va certificar la primera derrota de la pretemporada per al Lleida Llista. El pròxim partit de la Lliga Catalana per a l’equip de Folguera serà dimarts (21.00) a l’Onze de Setembre contra l’Igualada, que tampoc va poder sumar la seua primera victòria i va caure a la seua pista davant del Calafell per idèntic resultat (1-4).