SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

“Rakitic és fonamental”

Ernesto Valverde es mostra rotund sobre la seua negativa que marxi el centrecampista croat, pretès pel PSG || “No som aquí per fer negoci, sinó per guanyar”, argumenta sobre el possible traspàs

Ernesto Valverde, durant la sessió d’entrenament de la plantilla.

Ernesto Valverde, durant la sessió d’entrenament de la plantilla.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del FC Barcelona, Ernesto Valverde, va qualificar ahir com a “fonamental” per a la plantilla blaugrana el migcampista croat Ivan Rakitic i va afirmar que treballa per augmentar el palmarès del club en lloc de “fer negoci”, la vigília d’enfrontar-se aquesta nit al Reial Valladolid a Zorrilla (22.15 h / beIN LaLiga) en la segona jornada de LaLiga Santander. “Ivan és un jugador fonamental per al Barça. Penso comptar amb ell, els seus números són allà. La importància que ha tingut a l’equip la coneixem tots. De la mateixa manera que nosaltres ens fixem en jugadors d’altres equips, d’altres es fixen en els nostres. Espero que sigui aquí”, va manifestar.

Per al tècnic blaugrana, Rakitic “és un dels millors” del món al seu lloc. “No estem per fer negoci amb un jugador. Estem per guanyar i perquè la sala de trofeus sigui més gran”, va dir davant de l’interès del París Saint-Germain.

“Em preocupen el rival i la gespa; no és normal jugar un partit i plantar la gespa quatre dies abans”

En aquest mateix sentit, es va pronunciar sobre els casos de Rafinha i Paco Alcácer i les seues probables marxes al Reial Betis i el Borussia Dortmund. “Rafinha és un jugador que ens pot ajudar i que ho ha fet en aquesta pretemporada. El que tractarem és de tenir un equip en condicions d’afrontar tota la temporada. Són dos jugadors que estan amb nosaltres i compto amb ells”, va indicar l’entrenador.

Respecte al Valladolid, Valverde va assenyalar que els equips acabats d’ascendir “juguen amb entusiasme i l’alegria de jugar a Primera. És el cas del Valladolid, que és de Primera i circumstancialment ha estat a Segona, i de l’Osca. Els partits fora de casa són complicats, l’any passat ens van costar”, va recordar. “Em preocupa el rival, però no negaré que l’estat de la gespa és una cosa que tinc al cap. No és normal jugar un partit i plantar la gespa (a Valladolid) quatre dies abans”, va lamentar.

tracking