SEGRE

DEPORTES

Agustí Roc i Gisela Carrión, campions a Vilaller

Tots dos atletes es proclamen campions de l’Skyrunner National Championship || Més de 90 corredors van prendre la sortida

Els participants de la carrera, en els primers metres de la prova lleidatana.

Els participants de la carrera, en els primers metres de la prova lleidatana.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agustí Roc i Gisela Carrión es van proclamar ahir campions de la Vilaller Vertical Race, que es va disputar sobre un circuit de 6 quilòmetres i més de 1.250 metres de desnivell positiu acumulat.

La prova, que va comptar amb la participació de 93 corredors, a més va servir per coronar com a campions de l’Skyrunner National Championship en modalitat vertical Roc i Carrión. A més, aquesta clàssica del Pirineu lleidatà, també era puntuable per a la Copa d’Espanya de Carreres de Muntanya Verticals FEDME, que després de la disputa de la prova lleidatana, encapçalen els mateixos atletes i que es decidirà amb el CV de Canfranc (Osca) el 30 de setembre vinent.

Quant a la resta de categories, Eva Sierra va ser la campiona en cadet femení i Oriol Marín en cadet masculí. En júnior, Yaiza Miñana va ser la vencedora femenina i Daniel Castillo va guanyar en categoria masculina. En promesa femenina, la més ràpida a completar el recorregut va ser Lucía Oscoz, mentre que a la categoria masculina el millor va ser Marc Sabater. En veterans A, els vencedors van ser Silvia Leal, en dones, i Agustí Roc, el vencedor de la general, en categoria masculina. En categoria veterans B, els més ràpids van ser Asun Ochoa, en dones, i Francisco Osanz, en homes.

tracking