El Lleida comença amb victòria (2-1) després de resistir mitja part amb 10

El Lleida ha començat la Lliga amb una soferta victòria aquesta nit davant del Villarreal B (2-1) després d’haver hagut de jugar gairebé tota la segona part amb un jugador menys en ser expulsat Noel Carbonell. En la primera meitat, tot feia presagiar que els de Gerard Albadalejo viurien una estrena plàcida. El Lleida, jugant molt bé, ha disposat ja en els primers minuts de sengles ocasions per part de Juanto i Pedro Martín. Aquest bon inici ha tingut el seu premi quan Mousa ha marcat en el minut 19, enviant a la xarxa una pilota rebutjada pel porter després d’una gran internada. Marc Martínez ha pogut marcar el segon amb un cop de cap en el minut 22 i al 27 l’àrbitre ha parat el partit perquè els jugadors poguessin beure, a causa de la forta calor. Poc després de reprendre’s el joc, en el minut 35, Pedro Martín ha marcat el segon gol després d’una gran retallada dins l’àrea. Amb 2-0 s’ha arribat al descans i tot apuntava que el partit estava sota control. Però tot just començar la segona part, Xavi Quintillà, lleidatà i ex del Lleida, ha marcat per al Villarreal B. La situació encara ha empitjorat més poc després, quan Noel ha estat expulsat en el minut 51. Albadalejo ha fet debutar l’últim fitxatge, el central Tano, que ha substituït Fernando Cano. A partir de llavors, el filial del Villarreal s’ha llançat a l’atac i ha tingut diverses oportunitats per empatar, especialment en l’últim tram del partit, marcat pel sofriment del Lleida que s’ha prolongat fins el minut 97, quan l’àrbitre ha xiulat el final.