SEGRE

DEPORTES

Griezmann, salvador

Un gol del francès dóna els tres punts a l’Atlètic davant el Rayo Vallecano || L’actuació d’Oblak també va ser determinant per a la victòria dels locals

Antoine Griezmann celebra l’únic gol de l’equip blanc-i-vermell davant del Rayo Vallecano.

Antoine Griezmann celebra l’únic gol de l’equip blanc-i-vermell davant del Rayo Vallecano.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Atlètic va solucionar la seua primera victòria a la Lliga i un problema al Wanda Metropolitano agafat una vegada més a un gol de Griezmann, que en va tenir prou amb un llampec, i a les parades d’Oblak, indispensables tots dos per fer caure el Rayo Vallecano. Del gol del francès i de les intervencions salvadores de l’eslovè en el tram final va sortir guanyador el bloc de Simeone.

Durant tot el duel, l’Atlètic va buscar Griezmann entre línies, Costa a l’esquena de la defensa, Lemar, el joc al mig de Rodri i l’arribada de Saúl. I no va trobar gairebé res amb constància. En el primer temps, tot just una jugada individual de Lemar, que va deixar anar un cop amb la dreta ras repel·lit des de terra per Alberto García. Aleshores, una lesió de Juanfran va rememorar innovacions passades en el lateral dret. Amb Santiago Arias fora de la llista, l’elegit va ser Thomas. A l’esquerre no va jugar Filipe Luís, relegat a la banqueta per la titularitat de Lucas, mentre el seu futur i la seua insistència a marxar al PSG entren en un moment definitiu, a sis dies ja del tancament del mercat.

Empatant al descans (0-0), l’Atlètic va manar en el segon temps. Mentre el Rayo va abaixar el rendiment físic, l’equip local va apujar les revolucions. També la seua ambició, sense res de l’altre món quant a futbol, però suficient per redirigir el partit al camp contrari, escenari d’un exercici de més insistència que desbordament, de mes intenció que execució. És més, ni tan sols havia creat més que una oportunitat. I això és un dèficit incalculable per a l’Atlètic, menys Atlètic sense el seu futbol i els seus gols, retrobats de sobte, en un córner. Griezmman va estar oportú per reblar amb l’esquerra i firmar un triomf que va estar en dubte fins als últims instants, quan va aparèixer un decisiu Jan Oblak.

tracking