El Balaguer guanya a Artesa

Va decidir un gol d’Adrià en el minut 48 i el Trofeu de la Fira de Sant Bartomeu se’n va anar a la capital de la Noguera || Últim assaig de la pretemporada abans que diumenge comenci la Lliga

Galceran intenta una rematada en una acció del partit d’ahir.

Galceran intenta una rematada en una acció del partit d’ahir.JC

Artesa de Segre i Balaguer van disputar ahir el tradicional Trofeu de la Fira del Meló, en l’últim partit de pretemporada abans de l’inici de la Lliga diumenge vinent. El Balaguer es va emportar el triomf amb un gol d’Adrià al minut 48. El matx va ser entretingut i els dos equips es van mostrar molt respectuosos amb el rival durant els primers 45 minuts. Malgrat el control de la pilota per part del Balaguer, l’Artesa de Segre va estar molt ben posicionat defensivament i va evitar que els de Toni Menchón poguessin acabar amb encert les jugades d’atac, efectuades bàsicament per Marc Sánchez, Vendrell i Galceran.

En aquest primer temps no hi va haver cap clara ocasió de gol i els porters, tant Jordi Martinez com Alfred, van ser simples espectadors del duel. Després del descans, i amb la sortida d’Adrià, el Balaguer va tenir més profunditat i ja en el minut 3 d’aquest segon temps el mateix Adrià va poder rematar una passada de Vendrell per inaugurar el marcador amb el 0-1 que acabaria sent definitiu. Adrià creava molt perill davant de Damià i l’Artesa va replegar les files i va intentar jugar al contraatac, però no va poder sorprendre el centre del camp del Balaguer, molt ben posicionat sobre el terreny de joc.

El mateix Adrià hauria pogut augmentar el marcador al 77 quan Hichem, des de la banda, li va fer una passada precisa, la qual no va arribar a rematar amb encert i, al 88, va tenir un doble xut amb què la pilota va sortir fregant el pal. Al minut 90 arribaria la millor ocasió per als locals, però Marc Aceituno, molt encertat, va desbaratar la jugada atacant. Al final, el trofeu de la Fira del Meló 2018 se’n va anar cap a la capital de la Noguera.

El Balaguer iniciarà el campionat de Lliga diumenge vinent en el primer derbi lleidatà al camp del Tàrrega.