FUTBOL PRETEMPORADA

El Tàrrega arriba a la Lliga en plena forma

Sylla i Ferran marquen

Un jugador del Tàrrega controla la pilota davant d’un futbolista rival.

Un jugador del Tàrrega controla la pilota davant d’un futbolista rival.AMADO FORROLLA

La UE Tàrrega es va adjudicar ahir la 14 edició del Memorial Ramón Farré de Benavent al derrotar per 2-0 l’equip amfitrió que, malgrat les dos categories de diferència, va plantar cara en tot moment. La UE Tàrrega només va necessitar deu minuts per crear perill. Ander va tenir la primera ocasió encara que el porter va desviar la pilota i va provocar un córner, que va estar a punt de convertir-se en gol amb una rematada d’Erencia que va sortir lleugerament desviada.

Tanmateix, no va ser fins a la segona meitat que els de l’Urgell van obrir el marcador amb un cop de cap de Sylla al minut 64, al qual es va afegir una espectacular rematada a la mitja volta de Ferran, que va establir el 0-2 definitiu.