SEGRE

EL MILLOREL PITJOR

Estrena triomfal del Lleida

El Lleida suma els tres primers punts en el debut de Lliga encara que acaba demanant l’hora || L’expulsió de Noel Carbonell a la segona part va fer perillar la victòria davant d’un crescut Vila-real B

Juanto Ortuño, molt actiu tot el partit, intenta una rematada de xilena, que no va aconseguir connectar, davant de la mirada del defensor castellonenc Ramón Bueno.

Juanto Ortuño, molt actiu tot el partit, intenta una rematada de xilena, que no va aconseguir connectar, davant de la mirada del defensor castellonenc Ramón Bueno.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els una mica més de vuit-cents espectadors que es van congregar al Camp d’Esports per presenciar l’estrena de Lliga d’aquest Lleida, que promet lluitar pel play-off d’ascens, van respirar alleujats quan el col·legiat Varón Aceitón va decretar el final dels set minuts de temps afegit. El Lleida va vèncer 2-1 el Vila-real B i va sumar els tres primers punts del curs. Però no va ser sense sofriment i sense demanar l’hora, després d’un excel·lent primer temps en el qual els de Gerard Albadalejo, amb una demolidora eficàcia rematadora, se’n van anar al descans amb un 2-0 que semblava deixar sentenciat el partit.

El Vila-real B, amb una defensa de vidre i sense grapa, va donar totes les facilitats del món davant d’un Lleida que, sobretot pel carril de Mousa, que va jugar un partidàs, va entrar amb facilitat. El mateix Mousa, perseguint una pilota que havia ja perdut (1-0, 18’), va obrir el marcador davant d’un sorprès Joan Femenía. Però és que abans, el mateix Mousa (13’) va enviar una pilota a l’àrea petita que no va trobar rematador, després que Juanto Ortuño (11’) no sabés definir un un contra un davant del porter castellonenc.

El públic, que va tornar a no omplir el Camp d’Esports, es divertia i l’equip continuava trencant per bandes amb un Cano també crescut. Mousa (33’) va tenir el gol abans que col·laborés, amb Cano, en la jugada del 2-0 que va rubricar amb dos excel·lents controls Pedro Martín (35’), màxim golejador de la pretemporada. El partit semblava, davant de la nul·la resposta visitant, més que encarrilat. Però a Segona B tot és possible.

El Vila-real B va sortir esperonat del vestidor i en la seua primera ocasió va retallar distàncies. Bona jugada per banda dreta amb centrada a l’àrea sense que ningú dels jugadors d’Albadalejo aconseguís refusar i el lleidatà i exjugador blau, Xavi Quintillà, arribant des de darrere, va creuar la pilota al pal llarg de Pau Torres (2-1, 48’). I més encara. Tres minuts més tard, Noel Carbonell es va precipitar en una entrada per darrere a Villanueva i l’àrbitre li va mostrar la roja directa.

Amb 10, el tècnic lleidatà va fer debutar Tano Bonnín –impecable– però va sacrificar Cano. El Lleida només tindria una única ocasió, molt clara, en un mà a mà de Pedro Martín (59’) que va salvar Femenía. La resta dels minuts van discórrer amb un Lleida tancat darrere i un Vila-real que va apretar però que tampoc no va tenir clares ocasions. La millor, una de Simón Moreno (83’) que César Soriano, que també va tenir un bon debut, va rebutjar a córner.

La resta van ser trets desviats amb una bona rematada, encara que centrada, de Lomotey (87’) que va aturar bé Pau Torres. Tanmateix, les pèrdues de temps locals van posar, amb els set minuts d’afegit, un plus d’angoixa en els aficionats i en l’equip. Però, al final, victòria i els tres primers punts.

Juanto Ortuño, molt actiu tot el partit, intenta una rematada de xilena, que no va aconseguir connectar, davant de la mirada del defensor castellonenc Ramón Bueno.

Juanto Ortuño, molt actiu tot el partit, intenta una rematada de xilena, que no va aconseguir connectar, davant de la mirada del defensor castellonenc Ramón Bueno.AMADO FORROLLA

tracking