SEGRE

DEPORTES_LUNES

Expedient al Valladolid per la seua deplorable gespa

S’exposa a una sanció de la Lliga pel pèssim estat contra el Barça

La gespa del Nuevo José Zorrilla presentava un estat lamentable.

La gespa del Nuevo José Zorrilla presentava un estat lamentable.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LaLiga ha obert un expedient disciplinari al Valladolid pel pèssim estat que va presentar la gespa del Nuevo José Zorrilla, dissabte durant el partit contra el Barcelona (0-1). Els jugadors es van queixar a l’àrbitre després que la gespa s’aixequés amb molta facilitat, provocant bots estranys i mals controls, a part de l’evident risc de lesions per als jugadors dels dos equips.

El tècnic blaugrana, Ernesto Valverde, també es va queixar durant la roda de premsa posterior al partit. “No podem internacionalitzar la Lliga i que hi hagi camps que no compleixin uns mínims”, va protestar.

El mateix president de la Lliga, Javier Tebas, va dir a Twitter el mateix dissabte a la nit que “l’estat de la gespa del José Zorrilla no complia les condicions mínimes exigides per a una competició com LaLiga. Evidentment es procedeix a obrir l’expedient disciplinari corresponent per depurar les responsabilitats”.

La mateixa Lliga, a través del seu compte oficial a Twitter, va confirmar ahir l’obertura de l’expedient disciplinari que pot comportar una sanció per al Valladolid. D’altra banda, segons va anunciar ahir La Vanguardia, la Lliga estaria estudiant la possibilitat de pagar el viatge als aficionats dels equips que, en virtut de l’acord firmat recentment, hagin de disputar un partit de Lliga als Estats Units.

La compensació seria per als abonats, que podrien pagar un preu simbòlic del desplaçament amb avió. El partit que podria estrenar aquest acord, que té el rebuig de l’associació de jugadors (AFE), podria ser el que han de disputar el Girona i el Barcelona, corresponent a la jornada 21, el 27 de gener.

Còmoda victòria de l’Sporting contra el Nàstic L’Sporting va obtenir ahir contra el Nàstic (2-0) la primera victòria de la temporada i va convèncer la seua afició a El Molinón. Els tarragonins continuen sense guanyar després de dos jornades de Lliga. Per la seua part, l’Osasuna va empatar al seu estadi amb l’Elx (1-1), mentre que el Lugo va arrancar un punt en la visita a Granada (1-1). El Màlaga és líder provisional amb dos victòries consecutives.

tracking