SEGRE

PIRAGÜISME COMPETICIÓ

Gastaldo i Riera vencen en el Descens del Cinca

Més de 650 palistes a la 21 edició

Els guanyadors van acabar la prova en poc més d’una hora.

Els guanyadors van acabar la prova en poc més d’una hora.JOSÉ DÍAZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Raimón Gastaldo i Iván Riera, del Club Piragüisme Silla i Club Piragüisme Cullera, es van proclamar ahir guanyadors de la 21 edició del Descens Internacional del Cinca, en el qual van participar més de 650 palistes. Els valencians es van imposar en la modalitat competitiva a Alberto Lumbreras i Juan Pablo Sánchez, del Club Deportivo Cuenca Kayak, en un ajustat final en el qual les dos embarcacions van creuar gairebé alhora la línia de meta al Capri Club de Mequinensa.

Els guanyadors van acabar la prova en un crono d’1:16:07. Gastaldo va aconseguir així la seua segona victòria consecutiva, ja que en l’edició anterior va guanyar formant parella amb Pol Busquets. Quant a la classificació per equips, la victòria va ser per al Sícoris Club, que ja es va imposar dissabte en la cinquena Regata Nacional de Joves Promeses, seguit del Club Piragüismo Pamplona i de l’Scooter Club Algemesí de València. Quant a la modalitat popular, la primera embarcació a creuar la línia de meta va ser la formada per Enrique Sanmanuel i Silvia Fontaña, del Club Piragüisme Cullera de València.

En aquesta edició del Descens del Cinca, activitat d’Interès Turístic d’Aragó, van participar 150 palistes de 23 clubs en la modalitat competitiva i més de 500 en la popular, per recórrer els 19 quilòmetres que separen les localitats de Fraga i Mequinensa. Aquest any els participants es van enfrontar a un cabal menor que en edicions anteriors i a un curs canviat per les avingudes de primavera. Abans de l’entrega de premis, Carlos Ara i Carlos Izquierdo, del Grup Especial d’Activitats Subaquàtiques (GEAS) de la VIII Zona Aragó de la Guàrdia Civil, van recollir el guardó Valors del Cinca, que va atorgar l’organització per la seua tasca en cada edició de la prova.

Els guanyadors van acabar la prova en poc més d’una hora.

Els guanyadors van acabar la prova en poc més d’una hora.JOSÉ DÍAZ

tracking