SEGRE

DEPORTES_LUNES

“Hem crescut com a equip”

Gerard Albadalejo va valorar molt bé l’aspecte defensiu, sobretot al segon temps, després de cinc minuts “dolents” a la represa || Va elogiar l’equip i va dedicar el triomf a Dani Rodrigo

Mousa, en el moment que marcava el gol que va obrir el marcador, davant de la mirada dels defenses del Vila-real B, ahir al Camp d’Esports.

Mousa, en el moment que marcava el gol que va obrir el marcador, davant de la mirada dels defenses del Vila-real B, ahir al Camp d’Esports.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del Lleida Esportiu, Gerard Albadalejo, es va mostrar molt content per la victòria perquè “guanyar el primer partit després de sis setmanes treballant és el que sempre busques” i, a més, per la primera part realitzada: “Hem arribat molt ràpid per la banda, amb situacions clares de gol, i després els hem sabut esperar per superar-los.”

Albadalejo va valorar positivament la primera part i, tanmateix, va reconèixer haver tingut “cinc minuts dolents” al començar el segon temps, “cometent dos errors que en una competició tan igualada no es poden cometre i que ens ha condicionat el partit”. Malgrat els contratemps, va dir, “hem sabut aguantar, créixer a través de la defensa i amb l’equipàs que teníem davant no concedir ocasions”.

En aquest sentit, va valorar també que l’equip “ha defensat molt bé, amb molta solidaritat i on no arribaven les cames arribava el cor i la resposta de la grada”, que segons Albadalejo va lluir molt: “La resposta de l’afició ha sigut molt necessària i ens ha ajudat a la segona part perquè semblàvem estar gairebé en igualtat de condicions els dos equips gràcies a ella.”

Sobre l’expulsió de Noel al cap de poc de començar el segon temps i amb el marcador ja de 2-1, va comentar que quedar-se amb un menys “sempre condiciona. Ens hem hagut de replegar per no deixar-los espais i ho hem aconseguit, ja que el seu únic recurs ha estat enviar centrades a l’àrea”,

El tècnic va començar la roda de premsa dedicant el triomf al desaparegut entrenador lleidatà Dani Rodrigo, i a la seua família i amics.

“Hem regalat el partit al primer temps” L’entrenador del Vila-real B, Miguel Álvarez, es va mostrar resignat després del matx i va afirmar haver “regalat el partit al Lleida al primer temps”, en el qual va explicar que hi va haver, per part del seu equip, “massa errors en la sortida de pilota”, a més d’estar “molt tous en els duels individuals”. En aquest sentit, el tècnic castellonenc va reconèixer que es van veure “desbordats per la traça del Lleida”.

Malgrat això, no va dubtar a afirmar que al segon temps va ser “al contrari”, encara que va assenyalar que l’expulsió de Noel “ens ha perjudicat”. “Tant de bo no l’haguessin expulsat, perquè estàvem arribant i això ha obligat el Lleida a canviar la tàctica”, va dir per concloure.

tracking