Remuntada del Madrid

L’equip de Lopetegui aixeca el golàs inicial de Borja amb dos penals que van transformar Ramos i Benzema || Bale i el francès van certificar la golejada

Gareth Bale celebra el tercer gol del Madrid, amb què sentenciava el matx a Montilivi.EFE

Deu mesos després de caure en la seua primera visita oficial a Montilivi, el Madrid es va venjar ahir del Girona al golejar-lo per un contundent 1-4, la qual cosa li va permetre situar-se líder momentani. Sergio Ramos, Bale i Benzema, per partida doble, van marcar per al conjunt de Lopetegui, mentre que Borja va avançar el quadre local a la primera meitat d’un partit tan frenètic com intens. En el minut 16, després que l’àrbitre anul·lés un gol a Benzema per un fora de joc, Borja García va obrir el marcador.

El 10 del Girona va recollir el rebuig d’un xut de Lozano que havia rebotat a l’esquena de Nacho i va posar la pilota a l’escaire de la porteria de Navas. El gol va donar ales al Girona, que va sotmetre el Madrid, incapaç de frenar els futbolistes locals. Amb el pas dels minuts, els homes de Lopetegui van aconseguir calmar l’ímpetu local i van començar a atansar-se amb perill a l’arc de Bono. L’1-1 va arribar per mediació de Sergio Ramos, que en el minut 37 va transformar un penal comès per Muniesa sobre Asensio.

Després del descans, el Madrid va saltar a la gespa de Montilivi decidit a solucionar ràpidament el partit. En el minut 49, Bono va poder repel·lir una forta volea de Bale amb una magnífica estirada. Però tan sols un minut després Pere Pons va fer caure Asensio dins de l’àrea. En aquesta ocasió, l’encarregat d’executar la pena màxima va ser Benzema, que va enganyar l’arquer marroquí del Girona (1-2). Els pupils de Lopetegui van sentenciar el partit en el minut 58, quan Bale, després de rebre una excel·lent assistència d’Isco i de desfer-se de Muniesa amb la seua velocitat, va culminar un ràpid contraatac.

Finalment, en el minut 80, Benzema va arredonir la golejada blanca amb un xut ras.