SEGRE

CICLISME VUELTA A ESPANYA

Valverde posa fi a tres anys de sequera a la Vuelta

El murcià guanya la tercera etapa mentre que Kwiatkowski es posa líder

Alejandro Valverde, el guanyador de l’etapa, en el seu pas per meta.

Alejandro Valverde, el guanyador de l’etapa, en el seu pas per meta.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alejandro Valvedre (Movistar Team) va aconseguir ahir a l’esprint el triomf en la segona etapa de la Vuelta a Espanya 2018, disputada entre Marbella i Caminito del Rey sobre un recorregut lleugerament muntanyós de 163,5 quilòmetres. D’altra banda el polonès Michal Kwiatkowski (Team Sky) es va enfilar fins al primer lloc de la classificació general. El murcià va aconseguir així trencar la sequera de tres anys sense guanyar una etapa de la ronda espanyola i suma el desè triomf parcial.

Luis Ángel Maté (Cofidis), Alexis Gougeard (Ag2r La Mondiale), Thomas De Gendt (Lotto-Soudal), Pierre Rolland (Education First-Drapac), Jonathan Lastra (Caja Rural-Seguros RGA), Pablo Torres (Burgos-BH) i Héctor Sáez (Euskadi-Murias) van ser els encarregats d’animar la prova amb una escapada primerenca tot just arribar al port d’Ojén. L’equip BMC, del fins ahir mallot roig Rohan Dennis, va sospesar bé la distància, encara que el ritme que van imprimir en el pilot el Movistar i el Team Sky aviat va neutralitzar la fuga.

Vicenzo Nibali (Bahrain Mérida), campió el 2010 i subcampió de l’anterior edició de la Vuelta, va donar la nota negativa de la jornada al perdre quatre minuts i confirmar que està lluny de forma per la caiguda al Tour. També Richie Porte (BMC) va tornar a tenir un mal dia i es va deixar més de 13 minuts. Avui, en la tercera jornada, els corredors tornaran amb una altra etapa de mitja muntanya entre Mijas i Alhaurín de la Torre, amb un recorregut de 178,2 quilòmetres.

tracking