Victòria il·lusionant de l'Espanyol de Rubi

Granero i Iglesias van tombar el València

Els jugadors de l’Espanyol celebren el primer gol del partit.

Els jugadors de l’Espanyol celebren el primer gol del partit.EFE

El nou Espanyol de Rubi es va estrenar davant de la seua afició amb una victòria il·lusionant contra el València, amb dos gols a la segona meitat obra de Granero i Borja Iglesias. El conjunt de Marcelino va tenir oportunitats per avançar-se abans del descans encara que la velocitat i la punteria dels blanc-i-blaus els va sobrepassar a la represa. Rubi va alinear un equip molt ofensiu amb Borja Iglesias, Sergio García i Baptistao a dalt. Tanmateix, van ser els de Marcelino els que es van apropiar el partit.

Dos cops de cap consecutius de Rodrigo en el minut 10 van ser les primeres arribades del València. Passada la mitja hora de partit, els de Rubi encara no havien disparat entre els tres pals, encara que Sergio García va trencar aquesta estadística estavellant la pilota al travesser en una rematada de cap. Malgrat això, els de Marcelino no es van acovardir i van continuar generant perill. Després del descans, els dos equips van apujar el ritme. Granero va salvar sota la línia de gol una arribada visitant i Baptistao va culminar una contra que va acabar a les mans de Neto.

Finalment, en el minut 63 va arribar, amb suspens, el premi a la insistència dels blanc-i-blaus amb un llançament de falta directa que Esteban Granero va estavellar contra el travesser abans de botar dins. L’Espanyol va demanar el gol, i després de consultar el VAR l’àrbitre els va donar la raó. Al 68, el nou fitxatge de l’Espanyol, Borja Iglesias, es va estrenar aprofitant el rebuig d’un xut de Baptistao per fer pujar el 2-0. Marcelino va esgotar els tres canvis buscant una reacció que mai va arribar i va confirmar la primera victòria periquita del curs.