SEGRE

FUTBOL SEGONA CATALANA

Continuïtat i permanència

CF Palau d’Anglesola. Després de quedar catorzè, encara que sense patir per la salvació, el club del Pla d’Urgell aposta pel bloc de l’any passat i és prudent en els seus objectius

La plantilla del Palau d’Anglesola té moltes cares conegudes de la temporada passada, de la qual segueix gairebé tot el bloc.

La plantilla del Palau d’Anglesola té moltes cares conegudes de la temporada passada, de la qual segueix gairebé tot el bloc.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La permanència com a finalitat i la continuïtat com a mitjà per aconseguir-la. Amb aquestes bases es presenta la nova temporada per al Palau d’Anglesola en la que és la seua tercera campanya consecutiva a Segona Catalana.

Després d’una temporada en què no va tenir problemes per eludir les posicions de descens, el club del Pla d’Urgell ha apostat fermament per mantenir el bloc de futbolistes de l’any anterior, en el qual confia plenament i a què només ha sumat dos incorporacions, els joves migcampistes Sergi Capdevila, del Linyola, i Pau Viladrich, l’anterior equip del qual va ser el Tàrrega.

El president de l’entitat, Francesc Farnell, valora com a positiu que es mantingui l’equip de la temporada anterior, perquè “és el millor que tenim” i, paral·lelament, preveu que “serà una temporada molt més igualada que altres d’anteriors, sobretot després de l’ascens del Mollerussa i el Tàrrega”.

L’entrenador, Batista Pou, també es va expressar en la mateixa línia de continuïtat i es fixa també la permanència com a objectiu fonamental, encara que assegura que intentaran “quedar millor que l’any passat”, en què van acabar a la catorzena plaça, just darrere del Castellserà.

tracking