SEGRE

MOTOCICLISME ACTIVITATS

El 'freestyle' tornarà renovat al Barris Nord per Sant Esteve set anys després

L’equip Lleides organitza el seu primer espectacle.

L’equip Lleides organitza el seu primer espectacle.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Recuperem el freestyle però amb un espectacle innovador, nou a Europa”, explicava Antoni Navas, membre de l’equip Lleides, organitzador d’aquesta cita que tornarà al Barris Nord el 26 de desembre amb el xou Freestyle Zombies.

El freestyle va deixar de ser cita habitual per Sant Esteve a Lleida l’any 2011, després de 6 anys. Ara, aquesta modalitat està de tornada, encara que l’organització, que ha treballat dos anys en el que és el seu primer espectacle temàtic, ja avisa que serà una cosa totalment diferent: “Ara no només hi haurà pilots fent salts, si bé és el plat fort, sinó que també hi haurà escenografia, ballarins, projeccions i efectes especials”, va explicar Navas.

L’equip Lleides ha “treballat per omplir el Barris Nord” i desitja que això “sigui una crida a nivell internacional que Lleida recolza aquest tipus d’esdeveniments”, per la qual cosa, segons l’equip, “apostem per fer aquesta edició a la ciutat, encara que ens movem a nivell internacional amb altres esdeveniments”.

Així mateix, si l’espectacle triomfa, no descarta exportar-lo a altres països. “Ho ha preparat tot gent de Lleida i alguns dels pilots que hi haurà seran lleidatans, encara que també en vindran alguns d’internacionals.” Les entrades per al xou ja són a la venda.

tracking