L'Osca iguala un 2-0 i arranca un gran punt a San Mamés

L’exjugador del Lleida Jorge Miramón va marcar el 2-1 en el 71

L'Osca iguala un 2-0 i arranca un gran punt a San MamésAthletic Club

L’Athletic Club i l’Osca van firmar un vistós empat a San Mamés (2-2), en un partit que l’equip blanc-i-vermell va arribar a dominar per 2-0, però que els visitants van anivellar en el tram final, arrancant un merescut punt de la Catedral que els manté invictes en la seua estrena a Primera.

Markel Susaeta, tot just començar la segona part, i Yuri Berchiche, en el 63, van semblar encarrilar el triomf de l’Athletic abans que l’Osca plasmés en el marcador la seua excel·lent reacció amb el gol de l’exjugador del Lleida Jorge Miramón, en el minut 71, i el golàs de l’argentí Chimy Ávila a quatre minuts del final.

L’Osca no va abaixar els braços malgrat trobar-se un marcador clarament advers i, gràcies al gol de Miramón, que s’estrena aquesta temporada a la màxima categoria, va mantenir la fe i va buscar en tot moment un gol que va acabar trobant i que li permet sumar un valuós punt.

En l’altre partit jugat ahir, el Llevant va perdre 1-2 davant del Celta i, a Segona A, el Rayo Majadahonda va perdre 0-1 contra el Mallorca.