SEGRE

CICLISME ACTIVITATS

La II Marxa Cicloturista La Falla espera 500 corredors

Al Pont de Suert, amb 133 quilòmetres

Un moment de la presentació de la prova, a la seu del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça.

Un moment de la presentació de la prova, a la seu del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La segona edició de la Marxa Cicloturista Gran Fons La Falla, que es disputa aquest diumenge amb sortida i arribada al Pont de Suert, espera la participació d’uns 500 ciclistes. La prova és organitzada pel Club Esportiu Wefeel, amb la col·laboració dels ajuntaments del Pont de Suert, Vilaller, la Vall de Boí i Montanui i els consells comarcals de l’Alta Ribagorça i la Ribagorça aragonesa, a banda de la Diputació de Lleida.

Respecte a la primera edició, hi ha hagut una modificació en la distància curta, que passa de 85 a 62 quilòmetres, amb un desnivell de 1.400 metres, mentre que es manté el recorregut del Gran Fons, amb els seus 133 quilòmetres i prop de 3.00 metres de desnivell.

Hi haurà també una cronoescalada a l’estació de Boí-Taüll, amb un recorregut de 14,2 quilòmetres i un pendent mitjà del 5,5%. Els participants rebran un mallot amb un disseny exclusiu i els punts d’avituallament comptaran també amb aliments per a celíacs. Els participants també tindran a la seua disposició altres serveis, com taxi, assistència mèdica i serveis de fisioteràpia.

tracking