SEGRE

FUTBOL TERRITORIAL

La Quarta Catalana instaura els canvis sense limitació

Sis nous equips en una categoria en la qual aquest any competeixen 18 clubs

Un moment de la reunió de clubs, que es va fer ahir al Complex Esportiu del Segrià.

Un moment de la reunió de clubs, que es va fer ahir al Complex Esportiu del Segrià.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els equips que competiran aquesta temporada a la Quarta Catalana de Lleida podran fer canvis durant els partits sense cap limitació, ja que la Federació Catalana de Futbol (FCF) ha acordat instaurar els denominats “canvis volants”, tal com ja funcionen en el futbol base.

Així ho va comunicar ahir als clubs el delegat a Lleida i vicepresident de l’FCF, Jordi Terés, durant la reunió celebrada al Complex Esportiu del Segrià, a Torrefarrera, a la qual es va convocar els clubs lleidatans de Segona, Tercera i Quarta Territorial.

“És una manera d’ajudar-los, perquè de vegades són plantilles curtes i d’aquesta manera els pot resultar més còmode. Ja es fa en el futbol base i funciona molt bé”, va destacar.

Aquesta temporada Lleida comptarà amb un únic grup de Quarta Territorial amb 18 equips, una xifra que va destacar Terés. “Hem passat de catorze equips a divuit, per la qual cosa a Quarta Catalana tindrem la Lliga més competitiva dels últims anys.

Fa temps des de la delegació que treballem per incentivar la participació en aquesta categoria i ja estan sortint els fruits”, va celebrar. El grup compta aquesta temporada amb sis nous equips: Balàfia B, Torres de Segre, SGM Ponent, Balaguer B, Escola Futbol Tremp i Pardinyes B.

Terés també va anunciar que els clubs que van competir la passada temporada a Quarta i ho tornen a fer a l’actual, rebran una subvenció des de la Federació Catalana de Futbol per ajudar-los a sufragar les despeses d’arbitratge.

Així mateix, tots els jugadors de categoria sub-23 que militin aquesta temporada en equips d’aquesta categoria tindran un descompte a la Mútua. La delegació de Lleida de l’FCF també valora la possibilitat de fer canvis a la Copa Lleida, competició que disputen vuit equips i que va finalitzar diumenge passat amb la victòria del Borges, que es va imposar per penals al Mollerussa.

Terés va recordar que en l’edició del pròxim estiu només hi haurà dos equips de Segona Catalana, ja que a Primera competeixen aquesta temporada sis lleidatans, una cosa que, va recordar, “és la primera vegada que succeeix en aquesta categoria”.

tracking