SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Pau Torres: “Volia tornar al Lleida, per a mi és un club especial”

Pau Torres és, des de diumenge, el tercer jugador amb més partits de la història

Pau Torres, durant la seua presentació.

Pau Torres, durant la seua presentació.ORIOL JOVÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Volia tornar al Lleida i el club volia que tornés. Per a mi és diferent d’altres equips i és molt especial.”. En aquests termes es va expressar el nou porter del Lleida Esportiu, Pau Torres, que aquesta temporada es torna a enfundar la samarreta del club després de tres anys fora, en els quals ha competit a l’Alabès, el Valladolid i el Cartagena.

“Quan me’n vaig anar el 2015 tenia una oferta de renovació i vaig dir públicament que només me n’aniria si era per jugar en una categoria superior”, va explicar Pau, que al sortir del Valladolid ja va intentar tornar, una cosa que, segons va comentar, no va ser possible, de forma que la temporada passada la va disputar amb el club murcià al qual poc li va faltar per ascendir a Segona.

Als seus 31 anys, el porter nascut a Capellades explica que va ser “molt fàcil arribar a un acord tant en la longitud del contracte com en l’aspecte econòmic” i finalment ha firmat per 3 anys amb dos més d’opcionals si el club ascendeix. El porter espera complir-los tots, amb el que això comporta, i no descarta retirar-se al club lleidatà, encara que sí que va afirmar taxativament que la seua intenció és “jugar amb el Lleida a Segona”.

Pau Torres es va mostrar agraït, així mateix, per la quantitat de mostres d’afecte rebudes des que es va anunciar la seua tornada: “En cap club m’he sentit tan estimat com a Lleida”, va afirmar.

D’altra banda, durant la presentació va recordar la seua anterior etapa al club blau, on va militar des del 2012 fins al 2015, i va afirmar “tenir una espineta clavada dels penals de Jaén” en el play-off fallit del 2013, i “de la pròrroga a Leganés” en el del 2014, per la qual cosa espera que a la tercera sigui la definitiva per a l’ascens: “Fins que no pugi amb el Lleida tindré aquesta espineta clavada, i espero treure-me-la aquest any i si no el que ve.”

Amb el seu debut ja diumenge passat davant del Vila-real B, Pau Torres va arribar als 127 partits oficials amb el Lleida Esportiu, de forma que és el tercer jugador amb més partits de la història del club juntament amb Jorge Miramón, actualment a l’Osca.

Davant de Torres únicament figuren en el rànquing Pau Bosch (179) i Carlos Barreda (131). Aquesta experiència li ha permès ser elegit un dels capitans de l’equip, una cosa que, va dir, “és molt fàcil en un grup en el qual anem tots a l’una”.

En aquest sentit, Pau va valorar molt positivament l’estrena de lliga de l’equip: “Quan les coses es van posar malament, amb el gol del Vila-real i l’expulsió, vam lluitar a mort amb el del costat, i tenir aquesta pinya ja en la jornada u diu molt d’un equip”, del qual no va dubtar a afirmar que “mereix estar a dalt”.

Pel que fa a l’objectiu de la temporada, i deixant de banda les seues ambicions, va explicar que “cal anar partit a partit perquè la temporada és molt llarga, els play-offs molt complicats, i un ascens se’t pot escapar per segons. Una vegada estiguem salvats mirarem cap al play-off, i una vegada aconseguit, la primera plaça”, va finalitzar.

tracking