SEGRE

DEPORTES

El Baskonia es posa a punt a la Val d'Aran

L’expedició de l’equip basc va ser rebuda ahir al Conselh Generau d’Aran || Pedro Martínez valora treballar “amb tranquil·litat”

La plantilla del Baskonia va ser rebuda ahir al Conselh Generau d’Aran per Pau Perdices.

La plantilla del Baskonia va ser rebuda ahir al Conselh Generau d’Aran per Pau Perdices.CONSELH GENERAU D’ARAN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’actual subcampió de la Lliga ACB i organitzador de la pròxima edició de la Final Four de l’Eurolliga, el Baskonia, es prepara per als reptes de la nova temporada a la Val d’Aran.

Ahir, tècnics i jugadors van ser rebuts pel cap de gabinet del Conselh Generau d’Aran, Pau Perdices, a la seu del govern aranès. Perdices els va agrair que hagin triat la Val d’Aran per fer el seu stage i els va desitjar sort per al seu gran objectiu de la temporada, la classificació per a la Final Four de la màxima competició continental, que es disputarà al maig a Vitòria.

El club va agrair a través de Twitter el tracte rebut: “Recepció al @conselharan. Gràcies per una estada immillorable en un paratge espectacular. Plan mercés!”. El tècnic de l’equip, Pedro Martínez, va valorar molt positivament aquests dies de treball a Aran, destacant la “tranquil·litat” amb què s’han trobat.

“Estem molt a gust i és agradable moure’ns per aquí caminant, perquè les distàncies són molt curtes. També el pavelló està molt bé per entrenar-se”. Va afegir que “aquí hi ha un ambient de tranquil·litat que ajuda a la convivència i que puguem aconseguir els nostres objectius”.

El Baskonia és el segon equip d’ACB que fa stage a Aran aquest any després del pas de l’Estudiantes.

tracking