SEGRE

NATACIÓ ÒBITS

Mor als 34 anys la tarragonina Tina Fuentes, de l'equip espanyol de sincronitzada

Tina Fuentes.

Tina Fuentes.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nadadora tarragonina Tina Fuentes va morir ahir, víctima d’un càncer, als 34 anys d’edat. La Reial Federació Espanyola de Natació (RFEN) va anunciar la mort de la nadadora, que durant la seua època a l’equip espanyol de sincronitzada va guanyar quatre medalles internacionals.

“Des d’aquestes línies ens unim al dolor de la família i dediquem un humil homenatge a una de les primeres saltimbanquis de l’equip espanyol. Et recordarem sempre, Tina”, va explicar en un comunicat la RFEN, destacant la seua “dura batalla contra el càncer” dels últims temps.

“Tant ella com la seua germana Andrea –guanyadora de quatre medalles olímpiques– van donar molt a un esport que Tina estimava amb passió. Era una persona molt autèntica, amb una manera de viure la vida molt especial. Gaudia cada moment amb màxima intensitat”, va recordar la federació.

Natural de Valls (Tarragona), Tina Fuentes va formar part de la selecció espanyola entre els anys 2002 i 2007, període en què es va penjar la medalla de plata en equips a l’Europeu de 2002, la plata mundial de Barcelona 2003 en equip, i la plata i el bronze en Rutina Tècnica i Lliure en el Mundial de Melbourne 2007.

Així mateix, la seua germana, Andrea, li va dedicar un emotiu vídeo a les xarxes, amb el comiat que li van brindar i amb el text: “Bon viatge, germana. T’hem fet la festassa que volies. Sense drama. Compartint un bon moment. Diferent i especial com tu.”

tracking