SEGRE

TENIS OBERT DELS ESTATS UNITS

Nadal supera Ferrer, que diu adéu lesionat al seu últim Grand Slam

Es va retirar quan anava guanyant el segon set

David Ferrer, amb gest de resignació després d’haver de retirar-se per lesió.

David Ferrer, amb gest de resignació després d’haver de retirar-se per lesió.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Rafa Nadal va superar la matinada de dilluns a dimarts el valencià David Ferrer, que va haver d’abandonar el partit per lesió i l’Obert dels Estats Units, que ja havien anunciat que seria el seu últim Grand Slam.

Ferrer, de 36 anys, va afirmar després de l’eliminació que era “una llàstima no poder acabar el partit, però em quedo amb poder jugar davant de Nadal i acomiadar-me així”. A més, el tenista va explicar que “és temps de descansar a Xàbia” per recuperar-se de la lesió i acomiadar-se del tenis definitivament a final de temporada.

Ferrer ja havia anunciat que aquest seria el seu últim Grand Slam, i ha estat “una llàstima no poder-lo acabar”

En el partit, Nadal havia guanyat el primer set per 6-3 i el segon anava a favor de Ferrer, molt animat pels seguidors fins que les seues dolències el van portar a abandonar el matx quan guanyava el segon set 4-3.

A Nadal li va costar encarrilar el primer set però se’l va veure més poderós que el seu rival en tot moment, encara que en el segon set Ferrer va entrar de nou en el partit i es va posar al davant, fins que no va poder seguir.

Al finalitzar el partit, Ferrer va dir que no va poder continuar per les molèsties i el “dolor” en una zona, la part baixa del bessó esquerre, on ja s’havia lesionat en altres ocasions.

En altres partits de l’Obert dels Estats Units, Sara Sorribes va caure eliminada davant de l’australiana Daria Gavrilova (0-6, 0-6) i Carla Suárez estava previst que jugués aquesta passada matinada contra la nord-americana Nicole Gibbs.

D’altra banda, avui torna Garbiñe Muguruza, que s’enfronta a la txeca Karolina Muchova. Així mateix, també tornarà a jugar Nadal, que s’enfrontarà al canadenc Vasek Pospisil; Verdasco, que ho farà davant d’Andy Murray, i Roberto Carballés, que s’enfrontarà al croat Borna Coric.

tracking